Millenium 1

Nie jesteś zalogowany.

#1 05-07-2010 13:24:08

hendii
* * * * *
Reputacja :   

Last minut/wyjazd prywatny - dylematy

Witam, co by sobie w brodę nie pluć to szukałem po necie i pofatygowałem się do kilku biur podróży za jakąś ofertą wakacyjną. I co będzie lepsze?   drapanie oferty dla 2+1 np:
2 tygodnie w Święty Włas hotel 4 *+ śniadanie/ basen/samolot 3990 pln , alinc koszmarnie drogie
2 tygodnie na Krecie  hotel 3* all inc greckie a więc jest szansa  , że nie będę głodny/basen/samolot 5360 pln
2 tygodnie Turcja 4* al inc (no tu to już całą gębą jesc ) basen /samolot 4835 pln + 45 € wizy dla 3 osób
No i gdzie pojedziemy? Bałtyk ma aż 17 stop C! no i przy moim szczęściu to będzie lało przez 11 dni    deszcz

Pojedziemy do BG prywatnie   smile . Co mnie tam pcha? Że tam byliśmy 2 razy i było bardzo słonecznie a woda była bardzo ciepła. Jedzonko jest dobre. Że niby lubię jeździć samochodem. Że niby wszyscy do mnie będą się uśmiechali   rotfl . Że niby w BG fajnie jest. No i będzie taniej.

Ostatnio edytowany przez hendii (05-07-2010 13:25:16)

#2 05-07-2010 13:49:41

łysy
* * * * *
Od: Silesia City
Reputacja :   

Re: Last minut/wyjazd prywatny - dylematy

Gdziekolwiek pojedziesz prywatnie, na kwaterę lub do pensjonatu zapłacisz sporo mniej jak z biura.
Posiłki miejscowe a nie jak w hotelach sieciowych, to samo w całej Europie.
I pełna swoboda poruszania się.

#3 05-07-2010 14:04:07

hendii
* * * * *
Reputacja :   

Wiesz łysy co tak na prawdę zdecydowało o wyborze oferty!, przypomnę, że moja żona nie była zachwycona Bg porządkiem ale jak zadzwoniłem do niej przedstawić jej oferty to nie wysłuchawszy wszystkich do końca powiedziała. "Jedziemy do naszej Bułgarii". 10 minut potem były już wszystkie bagaże w samochodzie!

#4 05-07-2010 15:01:35

łysy
* * * * *
Od: Silesia City
Reputacja :   

Ja ten ich porządek i lekkie zacofanie, traktuje jako swoisty folklor, w "naszej" Szabelce jeszcze z czystością nie jest tak źle. Ale niepowtarzalny klimat miejsca nie do kupienia. Moja też nigdzie więcej już nie chce jechać, główny wyjazd to BG, a do tego moi synowie też złapali tego bakcyla. Doszło do tego że wszystkie graty zostawiamy na miejscu i nie trzeba wozić zbędnego bagażu.

#5 05-07-2010 16:25:34

joanna
* * * * *
Od: Warszawa
Reputacja :   12 

Nasze deski do ślizgania się na falach też zimują razem z kompotami i lutenicą w piwnicy u gospodarzy w Krapec.   smile

Stopka forum